CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, February 18, 2009

DINNER WITH MY FAMILY


kt ikan bakar pantai jeram



ni la restoran yg kami singgah tuk menyantap hidangan pd mlm tu
biasnya memg restoran ni jd tempt tuk kami 1 family dinner
best n sedap tau

JOM TENGOK MUKA2 KEKENYAANGAN
TERLMPAU ASYIK MENIKMATI SANTAPAN LUPA NK TGKP GMBR SANTAPAN
TGK JE LA MUKA2 KEKENYANGAN
ni my younger sister...FARAH
dia ni bnyk kerenah mse mkn smpi ibu pn x terlayan
ni my younger brother....FARIZ
ni pn kuat mkn tau tgk tu muka dia yg kekenyangan
ni adik yg ke-3...AKIF
mcm pak imam konon2 nmpk tak kuat mkn
tapi pinggan penuh mcm gunung hehhehe

ni adik yg ke-2 IWAN
ni slalu cover mkn depn org konon pemalu

ni my mum yg plg aku syg
still tersenyum walau bnyk problem
awet muda la katakan

ni my daddy yg sgt aku hormati
slalu wt family ni happy
diala yg blnja mkn mlm tu....

THANKZ AYAH.......
I LUV MY FAMILY.........
MOGA KEBAHAGIAAN DAN KEGEMBIRAAN INI
AKN TERUS KEKAL SELAMA-LAMANYA
kt ikan bakar pantai jeram

3 comments:

Liana Ezzana said...

nanti aku pi sana ko bawak aku makan kat sini tautautau

MyStyle said...

http://mystyle-infashion.blogspot.com

Check this out and probably you will found what you want inside =)

WeBViDeOKLiP said...

cun2
heehe