CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, October 23, 2008

SUPRISE BEFDAY JUST 4 U....(MOHD KAMAL JURAIMI) merangkak sbg MY HUBBY




Tanggal 21hb oktober 2008 genap la 22 tahun umonye
wish tuk my boy.. moga panjang umo murah rezeki n lebih matang dalm meniti kehidupan...
Tepat kol 12 mlm aku adalah org pertama yg wish kt dia n x luper tuk nyayi lgu bufday tuk my dear...
lamer gak la bergayut malm ni...siap ckp x ader present tuk thn ni sbb x ader duit...dia percya!!! heehheheh..yg pntg i luv u so much....

Sebenarnya aku da wt plan bnda ni da lamer ...n tpk bnda ni dr awl sem lg...
apa bnda nk wt suprise tuk abg...So ak tpk nk wt suprise dtg UNISEL...celebrate befday abg ngn kwn2 abg..
Idea ni dtg pn dr abg...sbb abg slalu surh wani dtg UNISEL sendiri...tp wani slalu bg alasn x ader trnsport sush n mcm2 lg la....

Tp dengan kekuatan yg ada dlm diri aku ni...ak nk jgk wt abg aku ni happy sgt dihari lahir nya...
ak pn tpk nk wt kejutan dtg ke UNISEL...

Leps je kels Dsgn ak siap2 tuk g UNISEL....Ain teman kn aku...so dia adlh watk pntg gak dlm lakonan ak ni...hehehehe( Thank u Very Much Ain).....On the way ....kesana mcm2 dugaan....traffic jam, langgar lopak, ngn abg yg cll n msg.... aku terpksa la off hp tuk elakkn dr dia tau ak kt ner..(check friend finder la)..
Dia cll ain bnyk kali ..mcm2 alasn yg ak wt slama dia cll ain tu (sorry syg...x sengaja tipu sunat je)


Lamer gak perjalann kami...sbb lalu jln jauh ...itu je yg aku berani nk bw...g kol 5.15 smpai kol 7.40..
Disebabkan aku x planning awl2 ngn housemate abg ......DIN. Aku terpaksa tunggu dia abis test 9.30mlm.. Selama tempoh ni ...aku jumpa la AKIEM n kwn2 Ain...

TAPI.......antara detik yg mendebarkan....
Habis gak dien wt test so dia gak adlh watk utama dlm lakonan ak ni...
DIEN tlg ak tuk menjayakan lakonan ni....

Yg Plg wat ak rasa terharu biler abg sanggup nk anta hp kt s.alam... tapi selamat la x sampai s.alam lg... br sekerat jln ak da surh dia patah balik....

Plg kesian bla abg kna baling telur huhuhu
pengalaman yg sgt best mlm tu celebrate ngn housemate abg...




sempat lg posing.....


sesi suap menyuap romantik tak??? hehehe


tu la dien org yg jd pelakon lelaki terbaik dlm drama ni hehhehe


gmbr ni ak amik kt umh sewa
syg ngn cupcake ni



ni la cupcake wat my hubby...cntik tak sempoi je


sedih...kna pulang sbb da mlm x sggup nk lepaskan abg...


gmbr kngan ngn saleh,dien,faizal n faiz


thank u tuk smua yg terlibat


21th OCTOBER 2008 IN MEMORY


ni ms nk suprise kn abg.....

2 comments:

poTAi_paK_kaDIr said...
This comment has been removed by the author.
puTRi laRAsAti ai'Sya said...

huKkk..
eyhHh..buAt suPrisE dtG uUm laK..
lLALalalla